Werkwijze


Ik werk vanuit een Holistische visie. Holistisch komt van het woord Holos en betekent ‘heel’. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied? Dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of zelfs ziekten ontstaan.

Bij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden.

 

Bij verkoudheid, koorts, keelpijn of andere corona-achtige verschijnselen kunt u niet langskomen

Referenties

De klassieke massage voelt krachtig en soms pijnlijk gevoelig maar zorgt na afloop altijd voor meer ruimte en ontspanning.

Heel intens en diepgaand. Je merkt dat er niet alleen op het lichaam wordt gelet, maar ook op wat er verder in je leven speelt. Het is voor mij echt een openbaring hoe zaken samenhangen.

Naar alle referenties »